2013. április 16., kedd

A Google az EU-val való megegyezésre törekszik


Közös megegyezéssel zárulhat le az Európai Bizottság és a Google vitája, a tengerentúli társaság ugyanis hajlik arra, hogy enged a követeléseknek és a jövőben jobban elkülöníti a találati listákban vetélytársai hivatkozásait.

Bővebben: A Google az EU-val való megegyezésre törekszik 

Durva átverés az interneten 2


Az egyik legnagyobb közösségi portálon néhány havonta új őrület hódít: terjengenek hamis körlevelek, kitalált petíciók, manipulált fotók, és persze nem létező nyereményekről szóló bejegyzések is.

Bővebben: Durva átverés az interneten 2

Nem lehet sikert elérni online megjelenés nélkül


A BITKOM szakmai szervezet, a kölni Német Gazdasági Intézet (IW Köln) és a Kereső Óriás közös tanulmánya szerint a világháló történéseire és lehetőségeire fogékony piaci szereplők 60 százaléka arra számít, hogy jelentős mértékben növekedni fognak a bevételei, ezzel szemben az internet iránt nem igazán érdeklődő ipari vállalatoknál ez az arány 46 százalék, míg a szolgáltatóknál 38 százalék.

Bővebben: Nem lehet sikert elérni online megjelenés nélkül

Durva átverés az interneten 1


Amikor néhány évtizeddel ezelőtt gyűjtést rendeztek Esmeralda szemműtétére és Isaura felszabadítására, már megtanultuk: az emberi naivitás nem ismer határokat.

Bővebben: Durva átverés az interneten 1

PC-piac a történetének legnagyobb zuhanását éli át


Az idei első negyedévben majdnem 14% -kal estek vissza az eladások az IDC szerint, erre azóta nem volt példa, hogy az elemzőcég 1994-ben elkezdte mérni a PC-piacot.

Bővebben: PC-piac a történetének legnagyobb zuhanását éli át