2013. november 5., kedd

A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség számítógépeit megfertőzték


Az elmúlt hónapokban rosszindulatú programokkal fertőzték meg ismeretlenek a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) több számítógépét.  A kártevő programok a szervezet központjának közös helyiségeiben található számítógépeket fertőzték meg, amelyeket a NAÜ munkatársai és az oda érkező látogatók - jobbára tagállami delegációk - használnak.

Bővebben:   A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség számítógépeit megfertőzték

Hol van a legtöbb gamer?


Az abszolút győztest nem ismerjük, de jó eséllyel pályázik a címre Ausztrália, ahol meglepő módon a lakosság 70 százaléka gamer. Bizony, hetven százalék. Durva.

Németország mellett Ausztrália a másik olyan ország, amit ha említenek a videojátékos híroldalak, az esetek 95 százalékában valamelyik játék betiltása kapcsán kerül szóba. (A maradékot pedig az alábbi jelentés és a FIFA 14 fura reklámja tölti ki.)

Bővebben:    Hol van a legtöbb gamer?

A Samsung kutatóközpontot hozhat Magyarországra


Magyarországi K+F központ felépítését mérlegeli a Samsung – derült ki Martonyi János szöuli útján.

Kutatási-fejlesztési központot hozhat Magyarországra a Samsung – tudhattuk meg a Külügyminisztérium közleményéből. A híradás szerint Martonyi János külügyminiszter október 18-án Szöulban megbeszélést folytatott dél-koreai partnerével, Jun Bjong Szével, hogy új lendületet kapjanak a két ország kapcsolatai.

Bővebben:   A Samsung kutatóközpontot hozhat Magyarországra